tag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post3474869774930148645..comments2022-04-04T20:21:11.530+02:00Comments on Indiai gyomornegyed: PakoraRadha vallabhahttp://www.blogger.com/profile/04805251187340969598noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-91510038568884309862021-04-15T21:22:30.713+02:002021-04-15T21:22:30.713+02:00Úgy csináltam hogy két kenyérszelet közé tettem eg...Úgy csináltam hogy két kenyérszelet közé tettem egy kanálnyi sabjit ezt a nagy szendvicset mártottam a tésztába és mikor kisült ,háromszög szendvicsnek kettévágtam. Ezt így találtam valahol,de azóta sem találom sehol ezt a receptet. Mindegy, jó lettEszterkehttps://www.blogger.com/profile/10789055081796510502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-76641659736478191022021-04-15T21:19:36.312+02:002021-04-15T21:19:36.312+02:00Köszönöm,végül egy zöldborsós,burgonyás paradicsom...Köszönöm,végül egy zöldborsós,burgonyás paradicsomos sabjival töltöttem a paradicsomlével megkent kenyereket és azt bundáztam,sütöttem. Nagyon finom lett! KöszönömEszterkehttps://www.blogger.com/profile/10789055081796510502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-4132729758836992922021-04-11T22:53:42.989+02:002021-04-11T22:53:42.989+02:00Nagyon szívesen, bármikor. A bread pakora semmi má...Nagyon szívesen, bármikor. A bread pakora semmi más, csak kenyér szeletek kisütve pakorának. Vagyis nem kell töltelék bele. sem sabji, sem reszelt zöldségek. De ha mindenképpen kisérletezni szeretnél, akkor próbáld ki! Én lelkes vagyok mindig az új dolgokra. Végül is miért ne? Szerintem valamilyen hőkezelt zöldség (sütött, főzött, párolt, stb) vagy a sabjis verzió finomabb, mint a reszelt zöldséges, de ki kell próbálni mindkettőt<br /> :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-41104141270069375452021-04-09T19:06:32.814+02:002021-04-09T19:06:32.814+02:00Kedves Radha!
Először is köszönöm a választ! Nagyo...Kedves Radha!<br />Először is köszönöm a választ! Nagyon köszönöm a tippeket, tulajdonképpen a töltelékre nem emlékszem. Egy sima fűszeres sabjit csináljak,vagy reszeljek burgonyát és répát és nyersen töltsem bele fűszerekkel keverve? Eszterkehttps://www.blogger.com/profile/10789055081796510502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-3147583902018343582021-02-06T10:41:45.246+01:002021-02-06T10:41:45.246+01:00Szia Eszti.
Azt hiszem nem beszéltünk még a bread ...Szia Eszti.<br />Azt hiszem nem beszéltünk még a bread pakoráról. De szívesen megteszem. Az a lényege, hogy a pakora tészta legyen picit hígabb mint a zöldség pakora tésztája. Kalinji nem szükséges bele. Az kicsit olyan illúzió romboló, ha bundás kenyér néven futtatjuk a pakorát. Fekete só mindenképpen illik a bread pakora tésztájába. Ja és még egy fontos dolog, hogy sütés előtt a kenyér szeleteket érdemes sós vízbe mártani egy 2-3 másodpercre. Hogy ne legyen száraz a végtermék :) Radha vallabhahttps://www.blogger.com/profile/04805251187340969598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-45558563002318426012021-02-05T11:40:25.767+01:002021-02-05T11:40:25.767+01:00Szia! Megújult az oldalad? Szerintem én tőled látt...Szia! Megújult az oldalad? Szerintem én tőled láttam 2020-ban egy bread pakora receptet és sehol nem találom..pedig mindenkinek nagyon ízlett.vagy rossz helyen keresem? Eszterkehttps://www.blogger.com/profile/10789055081796510502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-44627941101857642142012-07-25T11:06:46.898+02:002012-07-25T11:06:46.898+02:00Küldök neked, ha megadod a címedet. rvd@1108.ccKüldök neked, ha megadod a címedet. rvd@1108.ccRadha vallabhahttps://www.blogger.com/profile/04805251187340969598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-1295080267167219782012-07-20T16:46:53.815+02:002012-07-20T16:46:53.815+02:00Szia!
Megcsináltam,itt van: http://krisztakonyhja....Szia!<br />Megcsináltam,itt van: http://krisztakonyhja.blogspot.hu/2012/07/a-pakora-project.html?utm_source=miner_hu&utm_medium=feed&utm_campaign=blog<br /><br />A fekete hagymamagot kihagytam,mert nem tudtam beszerezni:( Sorry!:(De isteni így is!Kriszta https://www.blogger.com/profile/13955728455207012980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-27011364805199394122012-06-14T19:55:35.196+02:002012-06-14T19:55:35.196+02:00A végeredmény gyönyörű!!!Na,majd ha Pesten jérok v...A végeredmény gyönyörű!!!Na,majd ha Pesten jérok végre,igazi indiai csicserilisztet szerzek és belevágok a nagy pakora projectbe!.)Kriszta https://www.blogger.com/profile/13955728455207012980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-74142012640397740842012-05-29T12:12:37.448+02:002012-05-29T12:12:37.448+02:00Igen. Fekete hagymamag. Kissé keserű ízű fűszer, d...Igen. Fekete hagymamag. Kissé keserű ízű fűszer, de nagyon jól harmónizál a pakorával. Legfőképpen a karfiolpakorához passzol. A változatosság kedvéért ezt a fűszert néha szezámmaggal helyettesítem, és általában a krumplipakoránál szoktam ekképpen tenni.Radha vallabhahttps://www.blogger.com/profile/04805251187340969598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-82474252485476067172012-05-29T12:06:36.539+02:002012-05-29T12:06:36.539+02:00Az a lényeg, hogy a sárgaborsó-, vagy csicseribors...Az a lényeg, hogy a sárgaborsó-, vagy csicseriborsó liszt finom őrlésű legyen. Nekünk a farmon (Krisna-völgyben) helyben termesztett sb lisztünk van és nagyon jól működik. De ha mindenáron ragaszkodsz az indiai liszthez, akkor a bioboltokban vagy Ázsia centerekben BESAN néven árulnak eredeti indiai csicseriborsó lisztet. Azt is nagyon szeretem használni, mert nagyon finom őrlésű, és jó tésztát lehet belőle készíteni.Radha vallabhahttps://www.blogger.com/profile/04805251187340969598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-62412691613054009362012-05-28T14:08:29.063+02:002012-05-28T14:08:29.063+02:00a kalinji ugye a fekete hagymamag? vagy ez más? kö...a kalinji ugye a fekete hagymamag? vagy ez más? köszi a választ:)Mókushttps://www.blogger.com/profile/14976189510861040321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-564081143142272088.post-82043437928887955372012-05-28T13:07:38.397+02:002012-05-28T13:07:38.397+02:00Erre is rá fogom szánni az időt a nyáron valamikor...Erre is rá fogom szánni az időt a nyáron valamikor,miután beszereztem eredeti indiai csicseriborsó lisztet!:)Kriszta https://www.blogger.com/profile/13955728455207012980noreply@blogger.com